Over Aquatech Donkers

Aquatech Donkers is een bedrijf waar met passie en enthousiasme wordt gewerkt. We zijn zeer nauw betrokken bij onze klanten en denken graag mee om tot de beste oplossingen te komen. We gaan dan ook graag in gesprek om samen te bekijken wat we voor u kunnen betekenen en zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Weetjes

1
TEVREDEN KLANTEN
1
BESTELLINGEN
1
VERSCHILLENDE PRODUCTEN

Onze producten

De vloer/watertrekkers van Aquatech Donkers zijn ideaal voor vloeren in industriehallen, werkplaatsen en garages. Ook voor de maritieme- en autoindustrie zijn deze professionele vloertrekkers zeer geschikt. De duurzame vloertrekker van R.V.S. heeft een lange levensduur en heeft een hoge weerstand tegen slijtage.

De vloertrekkers zijn verkrijgbaar in diverse maten. Daarnaast zijn de rubbers eenvoudig te vervangen.

Voor grote ruimtes hebben wij de stofarme vloervegers van samengesteld hechthout. Deze wordt gebruikt voor zowel droge als natte ruimtes en zijn ideaal voor het bij elkaar vegen of duwen van grove materialen. Denk hierbij aan zaagbedrijven, scheepsruimtes, planten en boomkwekerijen.

Wat wij bieden

Kwaliteit staat bij ons erg hoog in het vaandel. Wij maken onze producten daarom ook van de beste materialen om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Wij willen onze klanten van de beste service voorzien! We gebruiken dan ook de beste materialen voor onze producten zodat de gebruikservaring nog beter wordt. Door goede communicatie hopen wij onze klanten van een uitstekende service te kunnen voorzien.

Om onze klanten van de beste service te voorzien, proberen we alle bestellingen zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Add to cart
https://instagramvolgerskopennl.blogspot.com/